5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları: Yalnızca kanatlı yangın bapları, yangının yayılmasını çelmek ve oda veya bölme arasındaki geçişi kapatmak bağırsakin kullanılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Duman ve Yalaz Geçirmez Kapılar: Yaman ve kıvılcım geçirmez baplar, yangının yönı silsile dumanın da geçişini engellemek midein mutasavvertır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Hatta, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İçeriden dışarı harbi itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir huzurının açıkça olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Merhaba, Hastalıklı kasa yangın baplarımıza ilişik çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bunlar kabil insan trafiğinin bir tomar ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki örgülarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları ülke izni alabilir.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen anayasa etken fiil kapının acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page